Over ons

Bij ons draait alles om het leven in je huis - niet om waar je je vestigt. We geloven in een beter buitenleven. Daarom zoeken we altijd naar het allerbeste. Voor diegenen die de warmte van echt hout waarderen. Voor degenen die meer willen genieten van hun buitenruimte en minder tijd willen besteden aan onderhoud. Voor liefhebbers van buitenleven met oog voor design - en respect voor onze planeet. Omdat we nooit genoegen nemen met de status quo, gaan we liever onze eigen weg.

 

Duurzame dekmaterialen, 
tijdloze elegantie.


Bij KERAMA integreren we geavanceerde technologieën uit Europa, een voortrekker op het gebied van duurzaamheid en recycling, in onze productieprocessen voor maximale efficiëntie. Deze innovatieve aanpak stelt ons in staat om gerecycled afval om te zetten in hoogwaardige grondstoffen, waaruit we vervolgens prachtige composiet terrasplanken, veranda's en leuningen vormen. 

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat nooit ten koste van de kwaliteit van onze terrasplanken. Bestel vandaag nog stalen om te ervaren - en te voelen - wat de producten van KERAMA te bieden hebben.

Ons team & cultuur

De cultuur van KERAMA wordt gedreven door een gedeelde passie voor onze waarden, missie en prestaties. We zijn een community van geweldige, innovatieve, groeigerichte mensen met verschillende achtergronden die altijd het juiste doen, continue verbetering en het oplossen van problemen voor onze klanten en partners als waarden hebben.


We staan altijd open voor nieuwe mensen en nieuwe ideeen, en proberen ons te altijd in onze collega's te verplaatsen om zo hun uitdagingen en ambities te begrijpen. Bij KERAMA streven we naar een veilige werkomgeving waarin het welzijn van onze medewerkers voorop staat. We bieden uitstekende voordelen aan onze teamleden, zodat ze zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Daarnaast streven we naar een lonende en energieke ervaring voor iedereen die deel uitmaakt van ons team, waarbij we een stimulerende omgeving creëren waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.

Wij geloven dat onze mensen het verschil maken. Daarom werven we getalenteerde individuen en leiden we hen verder op tot de beste professionals. Want wij geloven we dat het beste team altijd wint!


 Ons succesverhaal

1993

Barcelona, Spanje, bedrijf Gemaakt door Peter en Benjamin Burk.

2004

Voorraadmagazijn in Terrassa Barcelona van 45.000m², showtuin van 4000m.²

2012

Export naar Frankrijk werd een van de sterkste markten.

2015

Opening kantoor in Nîmes, Frankrijk en nationaal verkoopteam.

2018

Familie Burk  verhuist naar 

Nederland en vestigt zich.

2020

Kerama Group B.V. opgericht, magazijn in Berkel gekocht.

2023

Verkoop- en operationeel team opgezet, nu Benelux-dekking en voorraad.

Onze 

producten

Bij Kerama bieden we hoogwaardige vlonderplanken die stijl en duurzaamheid naadloos combineren. Verken onze collectie en geef jouw buitenruimte een geheel nieuwe uitstraling.

Bestel een
gratis sample


Bij Kerama bieden we gratis proefexemplaren van onze vlonderplanken aan zodat je de beste keuze kan maken voor jouw buitenruimte.

Advies 

op maat


We begrijpen dat deskundig advies over vlonderplanken het verschil kan maken. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie.

Advies op maat

Het uitkiezen van vlonderplanken kan een uitdaging zijn en hangt nauw samen met jouw specifieke behoeften en wensen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek hoe ons persoonlijke advies jou kan helpen. Wij helpen je met:

Productselectie 
op maat


Het selecteren van het juiste terrasproduct kan een uitdaging zijn te midden van de vele opties. Onze adviseurs helpen je bij een weloverwogen keuze, afgestemd op jouw behoeften en budget. Of het nu gaat om duurzame materialen, een specifieke stijl, of een combinatie daarvan, wij begeleiden je met expertise door dit proces.

Advies & 
ontwerp


Bij Kerama Group bieden we meer dan alleen productadvies. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren en ontwerpen van het perfecte terras. Heb je vragen over technische aspecten of het idee dat je wil realiseren? Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontwerp.

Netwerk van betrouwbare partners 


Voor een geslaagd terrasproject is vakmanschap essentieel. Daarom hebben we een netwerk van ervaren installatiepartners voor onze producten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw terras met precisie wordt geïnstalleerd, gegarandeerd duurzaam en esthetisch.

Gegarandeerd 100% Tevredenheid


Vanaf ons eerste adviesgesprek tot en met de oplevering, zullen we nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat aan al jouw verwachtingen wordt voldaan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij gedurende het hele proces volledig tevreden bent.

​​Plan een bezoek 


Aanvraagformulier


Bij Kerama begrijpen we dat het kiezen

van de juiste vlonderplanken een belangrijk besluit is. 
Laat ons je helpen om jouw project tot leven te brengen met het perfecte advies.


Aanvraagformulier


Bij Kerama begrijpen we dat het kiezen
van de juiste vlonderplanken een belangrijk besluit is. 
Laat ons je helpen om jouw project tot leven 
te brengen met het perfecte advies.Separate email addresses with a comma.

Kerama 2024 Alle rechten voorbehouden           ​ ​Juridisch      Privacy    Cookies    Algemene Voorwaarden